Agenda

19 t/m 25 mei 2019

Anjercollecte
Prins Bernhard Cultuurfonds

Bergen op Zoom

De Anjeractie is de jaarlijkse collecteweek van het Prins Bernhard Cultuurfonds. De collecteweek voor cultuur en natuur in Nederland is van 19 tot en met 25 mei 2019. De collectanten zijn leden van plaatselijke culturele verenigingen/stichtingen en betrokken burgers die graag iets extra’s doen voor cultuur in de regio!

Vrouwenkoor Mea Dulcea zet zich al jaren in voor het Prins Bernhard Cultuurfonds. In de week van 19 t/m 25 mei gaan onze leden weer op pad met de collectebussen in de gemeente Bergen op Zoom.
De helft van het opgehaalde geld is voor onze eigen clubkas, de overige 50% gaat naar cultuur en natuur in de regio.

Steun en doneer aan cultuur uw buurt!

29 juni 2019

Concert

Schiedam

Op 29 juni 2019 zingen wij in Schiedam. Nadere informatie volgt nog.

6 oktober 2019

Concert

Bergen op Zoom

Op zondagmiddag 6 oktober geven wij een concert in Bergen op Zoom. De locatie is nog niet bekend, maar zet de datum alvast in uw agenda.

december 2019

Kerstconcert met
Mannenkoor Fortissimo

Bergen op Zoom

Het is inmiddels een ware traditie, het gezamenlijke Kerstconcert van Mannenkoor Fortissimo en Vrouwenkoor Mea Dulcea in de Kapel van ’t Ketrientje, zoals het voormalige verzorgingshuis St. Catharina in de Bergse volksmond ook wel genoemd wordt. Voor ons ieder jaar een feest om een aantal Kerstliederen samen met de mannen te mogen zingen. Van oudsher zijn onze koren met elkaar verbonden geweest (zie pagina geschiedenis).
Ook dit jaar zingen we weer samen met Fortissimo mooie kerstliederen. De exacte datum van het concert volgt nog.