Najaarsconcert Mea Dulcea 6 oktober Ontmoetingskerk

In Concert by Mery Schoonderwoerd

Op zondagmiddag 6 oktober 15.00 uur geeft vrouwenkoor Mea Dulcea een Najaarsconcert in de Ontmoetingskerk te Bergen op Zoom. Dit keer staat de muziek uit de Late Romantiek centraal. Aan dit concert werkt ook de getalenteerde, pas afgestudeerde alt-saxofoniste Naomi Perquin mee. Ted van der Heijdt zal het geheel dirigeren en de pianobegeleiding verzorgen.

Wat kunt u verwachten? Er staan veel laatromantische stukken op het programma zoals liederen van Gabriel Fauré waaronder ‘Les Berceaux’ met een heerlijk schommelend ritme. Ook valt het vijfstemmige ‘Toi, le coeur de la rose’ van Maurice Ravel te beluisteren. Mea Dulcea zingt ook lied van een van de weinige vrouwelijke componisten uit de 19e eeuw: Fanny Mendelssohn-Hensel. Kortom, voldoende muziek om eens lekker tot rust te komen en weg te dromen.

Wakker worden kan weer bij mooie ‘Sunset’ van Carson Cooman (geb. 1982) met een indringende rol voor de vleugelpiano. Ook het instrumentale ‘Two Fantastics’ van Jenö Takács (1902-2005) voor vleugel en saxofoon zal uw aandacht weer opeisen.

Het Najaarsconcert van Mea Dulcea op zondag 6 oktober begint om 15.00 uur in de Ontmoetingskerk, Bolwerk-Zuid 134 te Bergen op Zoom. De toegangsprijs is € 12,- per persoon inclusief 1 consumptie na afloop. Kinderen onder de 12 jaar betalen een gereduceerde prijs van 6 euro. Kaarten zijn te reserveren via info@meadulcea.nl of verkrijgbaar op de dag zelf aan de zaal.