Openbare repetitie op woensdagavond 5 oktober 2016

In Repetitie,

Mea Dulcea zoekt nieuwe leden

Mea Dulcea bestaat nu uit 27 enthousiaste vrouwen in de leeftijd van 25 tot 60 jaar. En daar kunnen er nog wel wat bij! We zingen klassiek, maar ook veel muziek van hedendaagse componisten. Onze dirigent Ted van der Heijdt slaagt er steeds weer in om voor ons nieuwe muziek voor meerstemmig vrouwenkoor te vinden. Naast bijzondere muziek biedt Mea Dulcea ook gezelligheid. Regelmatig gaan we op stap en zingen bijvoorbeeld bij het Open Monumentenweekend, bij Middelburg Volkoren, div. kerstconcerten met andere koren of gaan een weekend weg te om op te treden in het buitenland.

Wie zoeken wij?
We zoeken nieuwe zangeressen voor onze vier stemgroepen (eerste & tweede sopranen en eerste & tweede alten). Van bladmuziek kunnen zingen is niet noodzakelijk, wel een zuivere stem en gehoor. Na een aantal repetities te hebben meegezongen, neemt de dirigent een stemtest af. Mea Dulcea is een vereniging en het lidmaatschap bedraagt € 15 per maand.

Wat hebben wij te bieden?
De liefde voor muziek én gezelligheid zijn onze belangrijkste kenmerken. We zijn ook een ondernemend koor. Naast onze wekelijkse repetities op woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur verzorgen wij regelmatig (buitenlandse) optredens, we staan ieder jaar met een kraampje op Koningsdag voor de verkoop van eigen creatieve spullen, we houden ieder jaar onze afsluitende BBQ en Ceciliafeest, we zijn actief op social media….Kortom, Mea Dulcea is de moeite waard om kennis mee te maken als je van zingen houdt!

Hoe kom je met ons in contact?
Wil je meezingen of gewoon eens komen luisteren? Stuur een mailtje naar info@meadulcea.nl, of kom op onze openbare repetitie op woensdagavond 5 oktober om half 8 in het schoolgebouw van De Driemaster aan de Maaslaan te Bergen op Zoom. We beginnen dan met het opfrissen van ons kerstrepertoire en repeteren o.a. een kerstlied van Claude Débussy. Je kunt ons ook volgen op Facebook en twitter: @meadulcea. Hopelijk tot ziens!