Winterconcert op 10 december in Het Groot Arsenaal

In Uncategorized,

Mea Dulcea bestaat 55 jaar
Winterconcert op 10 december in Het Groot Arsenaal

Op zondagmiddag 10 december 2017 geeft vrouwenkoor Mea Dulcea een Winterconcert in het Groot Arsenaal te Bergen op Zoom. Mea Dulcea bestaat 55 jaar en wil dit lustrumjaar afsluiten met een afwisselend en sfeervol optreden. Aan dit concert werkt celliste Marlon Dek en ook een aantal projectzangeressen mee. Ted van der Heijdt zal het geheel dirigeren en de pianobegeleiding verzorgen.

Wat kunt u verwachten? Speciaal voor dit Winterconcert heeft Mea Dulcea tijdelijk uitbreiding van haar koor gezocht. Zo’n 12 (jonge) vrouwen en meiden zullen een aantal stukken mee zingen. Het zal gaan om o.a. de popsong ‘Winter Song’ van singer-songwriter Sara Bareilles & Ingrid Michaelson en ‘Snow Angel’ (deel 5) van Sarah Quartel onder begeleiding van cello en piano. Zo kan een nieuwe generatie kennis maken met het plezier van het meerstemmig zingen van hedendaagse muziek met een klassiek tintje.

Verder zal Mea Dulcea nog meer muziek uit de 20ste en 21ste eeuw brengen zoals ‘Beau Soir’ en ‘Coeur de la Rose’ van Claude Debussy en ‘Tundra’ van de hedendaagse Noorse componist Ola Gjeilo. Daarnaast zullen instrumentale stukken met cello en piano te horen zijn. Het geheel zal worden opgeluisterd met de projectie van toepasselijke sfeerbeelden. Ook de zaal zal in winterse sfeer worden aangekleed.

Het Winterconcert op 10 december begint om 16.00 uur in het Groot Arsenaal, Rijtuigweg 44 te Bergen op Zoom. De toegangsprijs is € 10,- per persoon inclusief 1 consumptie. Kinderen onder de 12 jaar betalen een gereduceerde prijs van 5 euro. Kaarten zijn per email te reserveren via info@meadulcea.nl of verkrijgbaar op de dag zelf aan de zaal van het Groot Arsenaal.